Dezinfekcija auto klime

Na bilo kojoj lokaciji. Dolazak je besplatan!

Neočišćen i zapušten sistem ventilacije može izazvati razne alergijske reakcije. Obično se one ispoljavaju kao kijanje, kašnjanje, curenje nosa, iritacija očiju i bol u grlu. Ipak posledice mogu biti i mnogo ozbiljnije tako da može doći i do raznih iritacija bronhijalnih puteva.
Usled nedezinfikovanog klima sistema stvaraju se neprijatni mirisi koji su uzrokovani nastanjivanjem bakterija na isparivaču i u sasmom sistemu. Polen, prašina i vlaga na isparivaču su idealna podloga za rast velikog broja bakterija i algi. Kada je klima uređaj uključen, ovi mikroorganizmi se uduvavaju u kabinu vozila i putnici ih udišu.
O ovome posebno treba voditi računa kada u vozilima prevozimu decu i osobe koje su sklone alergijskim reakcijama.
Za dezinfekciju auto klime koristimo profesionalne aparate Wynns Aircomatic III. Dezinfekcija auto klime ovim uređjajem daje sledeće rezultate:
  • Sprečava alergijske reakcije - kijanje, kašnjanje, curenje nosa, iritaciju očiju i grla
  • Eliminiše neprijatne mirise i miris duvana iz klima sistema
  • Uklanja bakterije i mikroorganizme iz klima sistema
Usled finog ultrazvučnog raspršivanja sredstva zagarantovana je ujednačena disperzija sredstva i reakcija na isparivaču i njegova čistoća duže vreme.
Preparat koji koristimo za čišćenje je potpuno bezbedan po zdravlje ljudi i kućnih ljubimaca. Zbog svoje PH vrednosti ne dovodi do korozije klima sistema. Tretman je brz i jednostavan.
Pored redovne zamene filtera kabine, čišćenje auto klime je nephodno obaviti makar jednom godišnje a poželjno je obaviti ovaj tretman dva puta godišnje. Prvi put na početku sezone korišćenja klima uređaja a drugi put na kraju sezone kako bi bili sigurni da će ventilacioni sistem biti dezinfikovan cele godine. Kod izuzetno zapuštenih klima sistema kod kojih se, nakon isključivanja klima uređaja, oseća izuzetno neprijatan miris ovakav tretman daje delimične rezultate. U ovakvim slučajevima, neophodno je fizički očistiti sam isparivač. Ovo se posebno odnosi na vozila starija od 10 godina kojima ovakav tretman dezinfekcije nikada nije rađen. Redovnom dezinfekcijom sistema ovo možete izbeći!
Obratite se profesionalcima i vodite računa o svom zdravlju.

Iskoristite promo period i očistite klimu u Vašem vozilu za samo 1990 din.!

Ostale fotografije možete pogledati u našoj galeriji