Koje mašine koristite?

Koristimo najsavremenije profesionalne mašine marke Karcher. Prosečna starost naših mašina je 1 godina.

Kakvu hemiju koristite za pranje?

Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje. Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja vozila, su organska i potpuno neškodljiva

A ukoliko želim miris...?

Nema problema. Miris možemo dodati.

Kako perete?

Proces se sastoji iz tri faze. Prva faza podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu. U drugoj fazi se površina četka. Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine. Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista.

Do koje dubine usisavate nečistoću?

Do dubine od 10 cm

Da li uklanjate neprijatne mirise, grinje i ostale mikroogranizme?

Kombinacijom profesionalnih mašina i hemije ukljanjamo neprijatne mirise, grinje i druge mikroorganizme koje se nalaze u meblu.

Da li to može da ošteti mebl?

Ne treba da brinete da će doći do oštećenja pošto isti proces primenjujemo više od 6 godina i imamo iskustva u tome. Ipak, ukoliko je mebl već oštećen ili dotrajao, naš tehničar će Vam svakako skrenuti pažnju na ta mesta koja će biti manje tretirana kako ne bi došlo do većih oštećenja

Da li mi možete garantovati da će se sve fleke oprati

Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina. Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.

Da li nakon pranja nameštaj/automobil ostaje mokar?

Nakon pranja u meblu ostaje oko 20 procenata vlage. Ovo je vrlo mali procenat koji nikako ne može da naškodi meblu i tkanini

Koliko traje sušenje?

Kada je spoljna temperatura preko 20 stepeni - do nekoliko časova. U zimskim danima - 24h. Na sušenje mogu uticati klimatski uslovi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.

Da li nosite nameštaj da ga perete kod vas?

Ne. Nameštaj peremo isključivo u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Ukoliko ste nameštaj izneli napolje, možemo Vam izaći u susret i tu ga oprati ukoliko su na tom mestu obezbeđeni energetski uslovi.

Da li će mi se tokom pranja nameštaja/tepiha oštetiti zidovi ili parket/laminat?

Apsolutno ne.

Da li radite "detailing" auta?

Ne. "Detailing" je postupak koji podrazumeva sređivanje automobila "do poslednjeg šrafa". Zahteva mnogo vremena i dosta poskupljuje cenu pranja. Maksimalno ćemo se potruditi da što kvalitetnije dubinski operemo sedišta, mebl, tapacire, nebo, patosnice i plastične delove, ali ne možemo garantovati da će biti opran i najmanji šraf u Vašem vozilu.