DUBINSKO PRANJE AUTOMOBILA

Dubinsko pranje automobila

Sva vozila peremo kod Vas. Dolazak na teritoriji Beograda i okolnih opština je besplatan. U mogućnosti smo da Vaše vozilo operemo na bilo kojoj lokaciji tako da sva vrata vozila mogu bezbedno da se otvore.
Briga o čistoći enterijera automobila jednako je važna kao i briga o čistoći odeće koju nosite. Bilo da provodite dosta vremena u vozilu, ili ga samo povremeno koristite čistoća njegove unutrašnjosti je jako važna. Ukoliko želite da vodite računa o svom zdravlju ili Vas jednostavno nerviraju mrlje koje Vaša deca ostavljaju na sedištima, pozovite nas.
U procesu pranja se koriste kvalitetni praškovi bez dugotrajnih mirisa. Ipak, ukoliko želite, miris možemo dodati.
Dubinski oprana sedišta i tapaciri bez fleka, svakako će doprineti da se bolje osećate dok boravite u vozilu.
Pre samog dubinskog pranja vozilo se detaljno usisava. Dubinsko pranje automobila obuhvata pranje: sedišta, tapacira na vratima, naslona za ruku, podnih obloga, obloga gepeka kao i plastičnih delova enterijera.
Za prosečno zaprljana vozila, proces traje oko 2h. Nakon pranja sedišta zadržavaju 20-30% vlažnosti. U zavisnosti od vremenskih uslova, sedišta i enterijer mogu da se suše do 24h. Tokom toplijih meseci, sušenje traje par sati.
NEPOHODNO JE SAMO DA NAM OBEZBEDITE PRIKLJUČAK ZA STRUJU NA UDALJENOSTI DO 50m (produžni kabl nije potreban).

NAPOMENA: Dubinski ne peremo kožna sedišta

dubinsko ciscenje automobila

GALERIJA

Dubinsko pranje automobila Beograd

Dubinsko pranje automobila

Dubinsko pranje automobila Beograd

Dubinsko pranje automobila

Dubinsko ciscenje automobila Beograd

Dubinsko pranje automobila

CENOVNIK

(Smart, Yugo...)

2200 din.

(Renault Clio, Fiat Punto...)

3700 din.

(Peugeot 307, VW Golf...)

4000 din.

(Skoda Superb, Audi A6...)

5000 din.

SUV

6000 din.

Doplata za karavan vozila

500 din.

Pranje samo sedišta(5 sedišta)

1900 din.

Kamionske kabine

od 5000 din.

Autobusi

(cena po sedištu)

170 din.

ČESTA PITANJA

.
Koristimo najsavremenije profesionalne mašine marke Karcher.
Koristimo isključivo profesinalni Karcher prašak koji je bez dugotrajnog mirisa i potpuno je neškodljiv po ljude i životinje. Ostala sredstva, koja koristimo u procesu pranja vozila, su organska i potpuno neškodljiva.
Proces dubinskog pranja se sastoji iz tri faze:
  • Prva faza podrazumeva naprskavanje rastvora vode i praška na površinu.
  • U drugoj fazi se površina četka.
  • Treća faza podrazumeva dubinsko usisavanje vode i prljavštine.
Proces se ponavlja sve dok naš tehničar ne utvrdi da je površina čista.
Kombinacijom profesionalnih mašina i hemije ukljanjamo neprijatne mirise, grinje i mikroorganizme koje se nalaze u meblu.
Ne treba da brinete da će doći do oštećenja pošto isti proces primenjujemo više od 9 godina i imamo iskustva u tome. Ipak, ukoliko je mebl već oštećen ili dotrajao, naš tehničar će Vam svakako skrenuti pažnju na ta mesta koja će biti manje tretirana kako ne bi došlo do većih oštećenja.
Većinu fleka ćemo bez problema oprati, ali na žalost - ne možemo da garatujemo uklanjanje apsolutno svih fleka. I pored velikog iskustva koje imamo postoje fleke koje je jednostavno nemoguće skinuti. Najkritičnije su fleke od urina,krvi i motornog ulja, mada je i ove fleke moguće skinuti sa nekih tkanina. Možemo da Vam garantujemo da će se naši tehničari maksimalno potruditi da operu površine što je moguće bolje.
Nakon dubinskog pranja u meblu ostaje oko 20 procenata vlage. Ovo je vrlo mali procenat koji nikako ne može da naškodi meblu i tkanini. Kada je spoljna temperatura preko 20 stepeni - sušenje traje do nekoliko časova. U zimskim danima - 24h. Na sušenje mogu uticati klimatski uslovi u Vašem domu ili poslovnom prostoru.
Dolazak ne naplaćujemo na teritoriji Beograda i okolnih bližih opština. Potrebno je samo da vrednost pranja bude veća od 1200 din. Ukoliko, na primer, želite da operemo samo jedno sedište zbog minimalnog dolaska ćemo pranje ukupno naplatiti 1200 din.
Ne. Vozila peremo isključivo na lokaciji klijenata.
Ne. "Detailing" je postupak koji podrazumeva sređivanje automobila "do poslednjeg šrafa". Zahteva mnogo vremena i dosta poskupljuje cenu pranja. Maksimalno ćemo se potruditi da što kvalitetnije dubinski operemo sedišta, mebl, tapacire, nebo, patosnice i plastične delove, ali ne možemo garantovati da će biti opran i najmanji šraf u Vašem vozilu.

ZAKAŽITE TERMIN